Hoe een vriendin te gooien waarnaar u medelijden voelt

Ik kan de hond-smeken nog steeds niet vergeten, die me een lange tijd op straat benaderde en opkwam op de achterpoten, om zo te zeggen, te huren: «Ik niet – attractie, broer en jij – voedsel».

De hond was chumazay, weg, met verwarde vuile wol en piercing droevige ogen. Ze waren zoveel eenzame, hongerige, oprechte hond, niet om met haar te delen, het was onmogelijk. De hond is geen man, het zal niet in de meest extreme behuizing liggen.

En hier kijk je en begrijp je: als je het niet deelt, heb je mijn hele leven last van spijt. Maar, helaas, noch in zakken, ik had niets in zweterige weeskinderen. Alleen de apathische lucht van de jaren 90 en trillen. En het lijkt niet schuldig te zijn, maar ik voel nog steeds een klootzak. En al deze bloem – van een eenvoudige hond die net op de achterpoten kwam.

En wat als we het hebben over een meisje dat van je kan houden, omdat niemand ooit zal liefhebben, voor je doodt, proberen om te plezieren en alsjeblieft, zelfs als de prijs van zijn morele en lichamelijke gezondheid.

Maar je houdt niet van haar. En het is onmogelijk om te leven, oh kan niet anders, anders zal mijn leven worden geruïneerd en het meisje.

Buig vilt Hydra van tevoren

Natuurlijk is het beter om dergelijke relaties helemaal niet te beginnen. Misschien is er veel vuilheid alleen in sprookjes en oude gelijkenissen, waarbij magische beesten, tovenaars en andere goede beesten voor hulp komen om u te helpen.

Natuurlijk zal het erg pijnlijk en slecht zijn, maar geloof me, dan zal alles nog erger worden. En probeer voor Gods belang niet blind te zijn van de trots

van de hersenen.

Het is duidelijk dat voor het eerst in het leven, een soort van vrouwtje van het menselijk ras de aandacht aan jou betaalde, maar om zichzelf in dergelijke opzichten veel pijnlijker en pijnlijk te verwarren, vooral wanneer het geweten en dorst naar vrijheid wordt gewekt. Onbemind gewoon irriteren, je begint schandalen, verraad en afscheid van je kant.

Het lijkt een goede uitlijning, maar alleen de dame zal proberen om je op elke manier, klootzak en deel te nemen aan andere onzin. Als gevolg hiervan: Gebroken hart, meel geweten, teleurstelling in het persoonlijke leven. En de laatste – Zowel tegelijk.

Of misschien is dit liefde?

Zoals het vaak gebeurt, blind pellerie lust, Pride en Corona-uitdrukking: «Ja, het is niet serieus», – Geest om geest in de eerste alinea op te nemen.

Wat te doen in dit geval? Probeer erachter te komen wat je bindt. Als een uitgesproken medelijden met alle dresseboards, en dan, en indien meer, dan wordt u misschien voor elkaar gemaakt.

Yesenin Natura tolereert geen streling, sloten, een tweede twijfel en weken die dicht bij elkaar zijn doorgebracht, en de verloren ziel manites weg van de haard – Nou, jij bent een man. Jij met iemand zal ook ziek en verdrietig zijn.

Rennen, man

En als het nog steeds niet voorbestemd is om met je pesters en meeldoorlog te zijn om samen te zijn en promoot produceren en niet erg burgers, hoe het twee keer werd gezegd, hoewel we niet te lui zijn om het te herhalen en voor de derde keer. Het spijt me niet voor haar, je spaart jezelf.

Het is duidelijk dat je haar hebt gewend, en een deel kan je niet accepteren met zo’n lay-out. Maar je vindt nog steeds de liefde van je leven of groeit op, je zult zoeken, je zult meer versleten en patiënt worden en, na ons ambitieuze ego en ervaring, zal beginnen te ontmoeten met de dame, waarmee het gemakkelijk is om comfortabel te leven.

Maar het gaat hier niet om, het feit is dat het nodig is om in mijn hoofd te klimmen en de belasting te schrapen die je denkt dat je zou moeten. Je zou niets moeten hebben, geen gram. Ook last hebben van jou mag geen tijd verspild zijn.

En zij ook ook. Denk erover na en in het hoofd in het hoofd dat niet kan worden voortgezet. Als je denkt dat het niet wordt gerijpt naar het respectabele leeftijd wanneer je beloften alleen met één vrouw kunt bezorgen, ga dan.

Alles is niet zo slecht

Het is niet nodig om het een soort hulpeloze idioot te beschouwen, die zal sterven aan honger en wanhoop, nauwelijks de deur slam. Alles is prima met haar. Breekt Wenen – Naar de hel met zo’n psychopaat. Het geval is natuurlijk heerlijk, je zult je bekeren, maar als je hoofd op de schouders bevindt, heb je het niet nodig.

Het is echter te extreem. Hoogstwaarschijnlijk wordt uw gat gehouden zonder goedkope drama’s, hysterie en waakzaamheid. Gewoon ego voorkomt dat je alles ziet wat er in werkelijkheid gebeurt. Je kunt een vriend doen zonder een vriend. Ja, iedereen kan elkaar doen.

En je woorden over hoe vermoedelijk het verliefd op je is, – van dezelfde narcistische opera die je nobele bemonstering. Niemand hoeft geen spijt te hebben, het is gewoon niet beoordeeld, en je ziet eruit als een idioot met cheap levitra pills opgeblazen.

Bruggen moeten grondig maken

Nee hoe vee pelgrim is, verstop je van een getemde vrouw, letterlijk springt in het raam wanneer het nadert. Tolika-soliditeit en echte Whitevardea-eer in de verschrikkelijke legering van je personage zullen niet voorkomen.

Je moet een tete-a-tete zeggen, zoals het is, niet Searaking, niet verzenden van laffe berichten. Leg alles uit zoals het is, zonder hysterische en scherpe varkens. Gesprek kan lang worden uitgegeven, maar het zou eerlijk moeten zijn. Zoals jij zelf. Hoewel je soms moet brengen dat je van de ander hield en dat je het niet erg vindt om bij haar vrienden te blijven.

Als plotseling na het Archester-gesprek, zal je heerschappij chantage zijn en als willekeurige berichten en oproepen, negeren. Uw contact geeft haar hoop langer dan 5 minuten.

En het belangrijkste, begin niet te rijden in domme gedachten die je kunt terugkeren. Misschien vraag ik me af, het kan woedend zijn, omdat ze van je houdt… Nee, het maakt niet de moeite. Verlies de kracht van de Geest niet, zoek naar jouw. Hou niet van Dr. Mengele – Hij kwelde ook mensen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.