Man na echtscheiding

Man na echtscheiding

Dat deze plotseling met hem is gebeurd? Waarom hij, zo’n verantwoordelijke vóór, is niet langer aan het denken aan de gevolgen? Waarom hij, zo volwassen is, gedraagt ​​zich als een klein kind? Waarom hij altijd waar is, mist nu geen vrouw die is gevallen in zijn gezichtsveld? En het belangrijkste: deze necfound domheid is voor altijd?

Heb je ooit zo gezien?? De voorbeeldige echtgenoot, de eigenaar van een bijna complete lijst van menselijke en mannelijke voordelen, scheidt zijn vrouw en begint zo’n ..

Je kunt meteen zeggen voor Brevity «Nee» en dit artikel niet schrijven. Maar ik wil echt in details gaan. Omdat een man na een echtscheiding een speciaal artikel is, fascinerend. Vooral wanneer hij scheidde, maar niet gepast. Of sobbed, maar de spirituele wond is diep en breed. En tenslotte gebeurt het meestal. Zelfs als hij hem verliet, voelt hij zich verlaten en eenzaam. Hij hield van, hij was over – het is niet gemakkelijk. Hij hield van en sobbed – het is nog niet bekend dat nog erger.

Nu is hij alleen, maar niet klaar voor eenzaamheid. Hoe langer het huwelijk duurde, hoe meer hij gewend was om met een vrouw te wonen en zonder een vrouw kon het niet doen. Niet omdat seks, maar door een complex complex van de redenen die opnieuw kort formuleren: gebruikt om. Wat te doen?

Vasthouden, schattige vrouwen. Hier is het met een fles, stel dat «Martini» al op je deur klopt. Haast je niet om het te openen.

Je kunt hem lang kennen en denken dat je geen reden hebt om te vrezen: een persoon is fatsoenlijk. Hier heb je het mis! Vers verpletterde man is gevaarlijk als een aardverschuiving en ziet er niet op als een robottransformator in verschillende hypostatas. Vergeet een tijdje iedereen die je wist van hem. Nu voor je een andere persoon. Hij is echt vernietigd, verward, beledigd en kan veel veroorloven van wat niet eerder was toegestaan.

De echtgenoot van mijn man in het huwelijk was een nuchter en discreet. Na de echtscheiding begon hij haar te versterken

met dronken parochies, tranen en ooit het raam verbrak. IRA kon niet geloven dat deze nieuw gemintte hooligan haar voormalige is.

De andere klonk plotseling van de schoonmoeder, hoewel hij helemaal niet met haar communiceert. Hij Karaulil Morty in het appartement: het klaagde over «je favoriete dochter», dan, integendeel, beschuldigd van alles – en dus dag na dag. Voor de tweede maand was de voormalige schoonmoeder moe en ging naar haar dochter: «Misschien neem je het terug?»

Aandachtig? Zorgzaam? Man van zijn woord? Zeer soppy? Licht en vrolijk? Verantwoordelijk? Eerlijk? Genereus? Elke prachtige kwaliteit wordt plotseling omgevormd in het tegenovergestelde, en hier is het antoniem van je vroegere vertrouwde. Hij komt niet van wraak, maar gewoon van wanhoop en terughoudendheid om na te denken over de gevolgen: wat zijn de consequenties hier? Hij was zo verantwoordelijk, zo zorgzaam, dus fatsoenlijk – en waar het alles leidde? Je kunt nu ontspannen en loslaten?!

In de eerste dagen omzeilt hij – koortsachtig of verduidelijkt (afhankelijk van het temperament) – zijn boef passies op zoek naar troost, warmte en natuurlijk seks. Onder deze borststukken kunnen degenen zijn die verliefd op hem waren en tot nu toe verliefd zijn. Maar hij heeft het nu over.

Verder gaat over omstandigheden: onopgemerkte dames uit de dichtstbijzijnde omgeving, willekeurige kennissen. Bij hun keuze hangt veel af van de complexen die een man in het huwelijk heeft verworven. Hij begint te trainen.

Mijn Buddy Vadim wist niet hoe ze kennis moest maken met vrouwen en alleen flirten met de vriendinnen van zijn vrouw. Wat ze hem en uiteindelijk probeerde, het vinden van een van de vriendinnen in het bed van de man, scheidde hem. Na de echtscheiding begon hij te leren: hij ontmoet in de metro, in de trein, in bars, op concerten, op internet en geniet van het gemak van een nieuwe vaardigheid. Sommige van deze vrouwen bleken in zijn bed te zijn.

Mijn man van mijn vriend Ani leed aan het feit dat zijn vrouw niet met hem tevredenheid krijgt. Toen ze scheidden (niet hiervoor, trouwens, de reden), vond hij een sensorische minnares, letterlijk in een paar maanden «gerehabiliteerd» en ging door.

Ik herhaal: zelfs de meest fatsoenlijke en verantwoordelijke mannen voor een bepaalde periode breken uit met deze waardevolle kwaliteiten en worden een mijning vleesmolen om de emoties van andere mensen te malen en ze in een hulpbron te veranderen voor hun eigen groei – blijkbaar is dit een van de nodige voorwaarden voor hun overleving. In elk geval, voor je, een zwart gat, een trechter, ontmoeting met haar is gevaarlijk. Volgens psychologen, zodat hij de beledigingen moet voeden, alle beledigingen bewerkt, alle wonden vermeld, hersteld, opgedaan kracht, vertrouwen en klaar voor een nieuwe volwaardige relatie, zou twee jaar moeten passeren.

Een andere gemeenschappelijke variant van het gedrag van een man na een echtscheiding – Mazochist. Hij wordt met zijn hoofd naar passie gegooid en meestal onbeantwoord, op deze manier, volgens het «wigwig» -principe. In het algemeen is hij niet zo verkeerd: terwijl de soepele en kalme ontwikkeling van relaties een plaats verlaat voor gedachten en gevoelens in de verloren vrouw, wordt nieuw sterk leed volledig teruggeroepen uit het hoofd oud en naast dezelfde sterke (hoewel niet hetzelfde frequent ) Uitbraken van iets dat dus wil nemen voor geluk.

TRUE, de optie «Wedge Wedge» kan eindelijk zijn reeds uitgeputte organisme ondermijnen, en dan zal de revalidatie niet voor twee jaar worden uitgesteld, maar voor een langere periode.

Natuurlijk gebeurt het soms dat de man trouwt op de tweede plaats onmiddellijk na de echtscheiding, maar dit is het geval van een ontoereikend en niet erg betrouwbaar. In de regel is dit zo onbegrijpelijk en de mannen geneigd naar de Podcababas, die voldoende zijn voor de eerste kans, wat betreft de reddingscirkel.

Vaker, persoonlijke relaties van de gescheiden held ontwikkelen zich in een dergelijke sequentie: twee of drie voertuigen en een langdurige roman. In het proces van de langdurige roman is hij vaak zeker dat deze vrouw zijn tweede vrouw zal zijn. Maar meestal wordt het niet zij. Ze helpt hem alleen maar uiteindelijk al de gaten in zijn sifonische emotionele monsters van het lichaam te klimmen en af ​​te sluiten. Het dient als White Watman, waaronder het oude is verborgen en waarop een nieuw verhaal later zal worden geschreven.

Met haar begrijpt een man eindelijk waar hij op wacht, en wat hij niet verwacht van een vrouw die hij klaar is, en wat niet klaar is om te accepteren – natuurlijk, als dit een voldoende sobere en volwassen man is die dat niet is van plan om al zijn leven in passies te maken en in principe gekapend op progressieve relaties.

Nu een andere vraag, niet minder, en voor ons is het ook veel belangrijker: waarom een ​​vrouw in deze afgrond komt, zo niet stil zijn zijn hoofd, dus althans gemakkelijk? Het is duidelijk dat ze een relatie wil, en hier is een vrije man. Maar weet ze niet hoe ontoereikend hem nu en onveilig is? Hier zijn verschillende opties hier.

Eerste optie. Het is niet ervaren en weet daarom niet dat het nu gewoon leegte is, ze koken de wond overgebleven door zijn vrouw. Ze is geen gast dat nu een man niet in staat is om haar te waarderen, noch haar gevoelens voor hem: hij heeft geen hulpbron en moeite om nieuwe fulledige relaties te bouwen.

Optie van het tweede tegenovergestelde. Ze weet en benadert de trechter bewust en vrijwillig. Waarom? Misschien is het niet van toepassing op deze verbinding serieus en in het algemeen maakt ze niet uit dat deze «vrolijke jongen». Of, integendeel, het verwijst naar deze verbinding serieus en hoopt dat de gebruikelijke zwarte gatwet niet werkt en deze zaak zal een uitzondering vormen voor de algemene regel. Ze hoopt dat met hun liefde geduld of vindingrijkheid het schema kan omkeren.

Brave foods en andere vrouwen, op wiens horizon ik liep dit fenomeen van de natuur, vers losse man, heb advies nodig, hoe te zijn met hem en wat te vermijden.

Eerste en chef. Als je genoeg gewond bent en tegelijkertijd niet het leunend raakt naar vluchtige intriges, en je wilt iets duurzaam en grondig bouwen, niet betrokken raken bij de relatie met een man na een echtscheiding viagra. Het maakt niet uit hoe goed je bent, het is onwaarschijnlijk dat hij in staat zal zijn om je te evalueren: hij heeft geen troepen. Je troepen zullen veel nodig hebben, en waarschijnlijk zullen ze worden geïnvesteerd.

In principe is het eerste punt ook de enige. Maar als de verleiding te groot en / of hij, concreet, om de een of andere reden heb je echt een mijl nodig en zelfs, dat is goed, ik houd van, zie paragraaf 2.

Denk je dat de beste manier om zijn vertrouwen en affectie te veroveren – zijn vest wordt. Dit is een valse weg. Hij zal wennen aan het identificeren van je met het dekbed en, wat goed is, hij zal de gewoonte beginnen na elke liefde falen in detail om je erover te vertellen. Zonder je zo mogelijk te ervaren, hou van het geluk zelfs hypothetisch.

Je zult waarschijnlijk iets horen als: «Al mijn principes worden geïnstrueerd, nu weet ik nu niet te leven en hoe relaties met vrouwen te bouwen». Laat hem niet in een simulator veranderen en deze nieuwe schema’s op je uitwerken. Stel je voor wat voor soort relaties aan jou, en niet eens zijn met anderen. U begreep bijvoorbeeld duidelijk dat u een monogameus wezen bent. En hij weet nu niet over zichzelf en probeert met jou, evenals met Katya en Marina. Uitgaan zonder te wachten dan deze monsters van de pen zal eindigen: totdat hij in een staat is, «schonkde hij plotseling zoetstoffen om de hoek,» heb je niets aan hem te doen.

Probeer niet de eerste te zijn in deze wachtrij «Trial Balls»: de belangrijkste zonden vliegen eerst, dan handelt het zorgvuldig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.